Så er det ved at være tid til at kåre årets børnekulturelle ildsjæl!

Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats inden for børne- og ungekulturen i Viborg, kan du indstille personen, foreningen eller initiativet til Nordea Fondens »Gode Liv – Viborg Børnekulturpris 2017«.

Hent og udfyld skema her – send dit bud til Kulturprinsen kp@kulturprinsen.dk senest den 14. juni med en begrundelse for, hvorfor netop denne kandidat fortjener at blive nomineret.

Prisuddeling

Alle er velkomne til at deltage, når prisen på 10.000 kroner bliver uddelt ved den store koncert med Sigurd Barrett og Aarhus Jazz Orchestra lørdag den 24. juni kl. 11.00 på Domkirkepladsen, som afslutning på Snapsting for Børn – European Playground.

 

Læs artiklen: ‘Kulturprinsen efterlyser forslag til, hvem der er værdig til at modtage Viborg Børnekulturpris 2017’ fra Viborg Stiftsfolkeblad her.

 

Kulturprinsen og kulturprisen er for sjette år i træk to sider af samme sag. I samarbejde med Nordea-fonden uddeler udviklingscentret Kulturprinsen også i år Viborg Børnekulturpris, og frem til den 14. juni kan alle komme med forslag til kandidater. Sidste år løb Coding Pirates med værdigheden og de 10.000 kroner.

Uddrag fra artikel