Kulturprinsens arrangementer

LEG, ÆSTETIK OG DANNELSE I DAGTILBUD:
Temadage på VIA UC Aarhus i 2021

Få inspiration til at arbejde med og udvikle jeres pædagogiske praksis med leg, æstetik og børnekultur i dagtilbud og dagpleje. VIA University College tilbyder i samarbejde med Kulturprinsen og LegeKunst tre spændende temadage i løbet af foråret 2021.

NATIONALE LEGEKUNST DAGE
17. – 19. november 2020

Arrangementet har fundet sted.

SE VIDEO OG OPLÆG FRA KONFERENCEN HER. 

For andet år i træk inviterer Kulturprinsen i forbindelse med projektet LegeKunst til en national konference, hvor vi skal inspirere hinanden med de fælles metoder, vi arbejder ud fra, og sammen blive klogere på de forskningsprojekter, som er en del af LegeKunst.

BUM KONFERENCE 2020
5. oktober 2020

Arrangement har fundet sted.

SE VIDEO-OPTAGELSE FRA KONFERENCEN HER

BUM og Kulturprinsen inviterer til årets BUM Konference: Verdensmål er vel ingen kunst? Om kunst, natur og Verdensmål i skolen. Målgruppen er bl.a. skoleledere, lærere, naturskoler- og vejledere, kultur- og skolekonsulenter, kunstnere og kulturinstitutioner.

KULTURMØDET MORS
21. august 2020

Arrangement har fundet sted.

SE ELLER GENSE PANELDEBATTERNE FRA KULTURMØDET HER

Kulturmødet Mors kunne i år opleves i et helt nyt digitalt format på grund af Corona-situationen.  Som nationalt talerør for børne- og ungekultur præsenterede Kulturprinsen to online-paneldebatter, hvor nødvendigheden i børns møde med kunst og kultur er omdrejningspunkt.