Kommende arrangementer

BØRNEKULTURSTAFETTEN

Vær med i debatten om kunst og kultur online. Kulturprinsen faciliterer en oplægs- og debatrække hvor to oplægsholdere sender debatten videre fra gang til gang. 

Børnekulturstafetten griber inspirationen som den sendes videre fra en oplægsholder til den næste. Der planlægges derfor løbende, så følg med herunder og følg Kulturprinsen på Facebook så du ikke går glip af den næste. 

Tidligere arrangementer

NATIONALE LEGEKUNST DAGE
17. – 19. november 2021

Nu har vi igen fornøjelsen af at kunne afsløre datoer og sted for de nationale LegeKunst Dage 2021, hvor legekammerater fra hele landet mødes for at udveksle erfaringer og inspiration. I år er UCN vært for dagene og konferencen kommer til at løbe af stablen på UCN Campus Mylius Erichsens vej i Aalborg.

Kort om dagene:

ONSDAG D. 17.11.2021
Intern mødedag for LegeKunst-aktører

TORSDAG D. 18.11.2021
Åben konferencedag for LegeKunst-aktører og andre interesserede

FREDAG D. 19.11.2021
Intern mødedag for projektets nationale følgegruppe og styregruppe

De nærmere detaljer omkring tilmelding for LegeKunst-aktører og deltagelse i den åbne konferencedag for andre interesserede vil følge. Vi glæder os til at byde jer velkommen i det nordjyske! Der tages forbehold for eventuelle ændringer ifm. den aktuelle Corona-situation.

BUM KONFERENCE
11. oktober 2021 kl. 9-16

TEMA: KUNST PÅ TVÆRS

Sted: Værket i Randers
Onlinedeltagelse er også mulig

Se programmet og hold dig opdateret på BUM-foreningens hjemmeside www.bumkultur.dk

Læs mere om projektet KUNST PÅ TVÆRS her

KULTURMØDET MORS
20. august 2021

Kulturmødet Mors kan igen i år følges digitalt på grund af Corona-situationen. 

Kulturprinsen løfter fanen for børns møde med kunst og kultur ved at præsentere to online-paneldebatter, hvor nødvendigheden af dette møde er omdrejningspunkt.

BUM ONLINE SEMINAR
22. marts kl. 14 – 16.30

Arrangementet har fundet sted

ER DET MON LIGEGYLDIGT HVAD VI GØR ELLER HVORDAN VI GØR DET? 

Vi stiller spørgsmålet til dig, som er børnekulturkonsulent, skoleleder, kulturinstitutionsformidler, dagtilbudsleder, pædagog, lærer eller kunster: dig, der møder og skaber oplevelser for og med børn og unge i dit arbejde med kunst og kultur.

Kulturministeren sat fokus på børne- og ungekulturen gennem de nye regionale kulturaftaler – men hvilket fundament står vi på? Hvilke udfordringer står vi overfor? Hvilken betydning har det, hvad vi gør eller hvordan vi gør det? Hvad er kvalitet i børn- og ungekulturens verden?

Du kan blive inspireret til at tænke over disse spørgsmål, komme med nogle af dine egne svar og blive klogere af at lytte til andre, hvis du deltager i BUM Online Seminar med oplæg ved Beth Juncker og Merete Cornét Sørensen samt paneldebat med dine input.

Deltagelse er gratis – men tilmelding nødvendig.

NATIONALE LEGEKUNST DAGE
17. – 19. november 2020

Arrangementet har fundet sted.

SE VIDEO OG OPLÆG FRA KONFERENCEN HER. 

For andet år i træk inviterer Kulturprinsen i forbindelse med projektet LegeKunst til en national konference, hvor vi skal inspirere hinanden med de fælles metoder, vi arbejder ud fra, og sammen blive klogere på de forskningsprojekter, som er en del af LegeKunst.

BUM KONFERENCE 2020
5. oktober 2020

Arrangement har fundet sted.

SE VIDEO-OPTAGELSE FRA KONFERENCEN HER

BUM og Kulturprinsen inviterer til årets BUM Konference: Verdensmål er vel ingen kunst? Om kunst, natur og Verdensmål i skolen. Målgruppen er bl.a. skoleledere, lærere, naturskoler- og vejledere, kultur- og skolekonsulenter, kunstnere og kulturinstitutioner.

KULTURMØDET MORS
21. august 2020

Arrangement har fundet sted.

SE ELLER GENSE PANELDEBATTERNE FRA KULTURMØDET HER

Kulturmødet Mors kunne i år opleves i et helt nyt digitalt format på grund af Corona-situationen.  Som nationalt talerør for børne- og ungekultur præsenterede Kulturprinsen to online-paneldebatter, hvor nødvendigheden i børns møde med kunst og kultur er omdrejningspunkt.