Velkommen til Camilla!

Den nye projektleder for LegeKunst er Camilla Høg. Hun starter pr. 1. februar 2021.

Camilla Høg er 41 år og har en baggrund i dansk og international scenekunst og med flere års ledelseserfaring fra kulturverdenen.

Camilla kommer fra en stilling som arrangementschef i Katuaq, som er Grønlands Nationale Kulturhus i Nuuk, hvor hun og hendes familie har boet de sidste fire år.

”Jeg glæder mig til at bytte Nuuks storslåede fjord og fjelde ud med Viborgs smukke søer og bakker. Jeg mener, at alle skal have lige mulighed for at tage del i kunstens og kulturens skabende fællesskaber, og mit hjerte banker for kunst, kultur og samskabelse. Derfor er det med lige dele glæde, stolthed og ydmyghed, at jeg ser frem til at starte ved Kulturprinsen som projektleder for LegeKunst.

LegeKunst er et dejligt ambitiøst og komplekst projekt med målsætning om at etablere ny praksis og ny viden om, hvordan det gode børneliv med leg, dannelse og nye fællesskaber fremmes gennem kunst, kultur og æstetiske processer. Derfor må vi fortsat fokusere på at profilere projektet internt såvel som eksternt, hive formidlingen og samskabelsen ud af de vante rammer og sætte den i spil i nye konstellationer, så den når børnene, hvor de er. Jeg ser virkelig frem til at videreføre og videreudvikle projektet sammen med mine nye, dygtige kollegaer og alle samarbejdspartnerne”.