Børnekulturprisen

Nordea-fondens Gode Liv-Pris – Viborg Børnekulturpris

Kulturprinsen har i en årrække uddelt Børnekulturprisen til personer, ildsjæle, institutioner, sammenslutninger eller foreninger, som har gjort en særlig indsats for børne- og ungekulturen i Viborg. Med æren følger en check på 10.000 kr.

I 2018 uddeles prisen under Snapsting og Snapsting for Børn 2018. Overrækkelsen sker i forbindelse med koncerten med Mads Langer torsdag aften d. 21. juni på Domkirkepladsen. Nærmere tidspunkt følger.

Hvornår kan man indstille kandidater

Vi offentliggør gennem pressen, netværk, hjemmeside og sociale medier, hvornår det er muligt at indstille kandidater.

I 2018 er det i perioden 31/5 – 10/6 2017.

ALLE er velkommen til at indstille kandidater, og herefter beslutter nomineringsudvalget, bestående af Lone Belling (bestyrelsesformand Kulturprinsen), Ulla Voss Gjesing (centerchef, Kulturprinsen), Mette Haahr (Erhvervsfilialdirektør i Nordea) og Lars Norup (Chefredaktør Viborg Stifts Folkeblad, hvem der skal indstilles til prisen. Hvert år nomineres tre kandidater, hvoraf én modtager prisen ved prisuddelingen.

Hvordan kan man nominere kandidater?

Hvis du kender en ildsjæl, institution eller forening, som du mener, har gjort en væsentlig forskel for børne- og/eller ungekulturen i Viborg, så udfyld venligst nedenstående skema og send det til kabr@kulturprinsen.dk.

Hent skema her

Husk at skrive en fyldestgørende begrundelse for, hvorfor du mener, kandidaten har gjort sig fortjent til prisen

Man kan sagtens indstille kandidater, som arbejder inden for børnekultur, men så skal de have gjort en ekstraordinær indsats. Det er ikke muligt at indstille kandidater, man har en nær familiemæssig relation til.

Se de tidligere prisvindere her.