Kulturprinsens centerchef Ulla Voss Gjesing deltager i dag i netværksmøde med Altinget Børn i skønne omgivelser og inspirerende lag.
 
Netværket vender og drejer bl.a. anbefalinger til det første udspil til Barnets Lov fra regeringen – sammen med bl.a. Søren Skjødt, forstander på Godhavn, og Per Larsen, tidligere formand for Børnerådet.
 
 
Hvilke mulige veje for fremtiden er der for vores børn og unge i en tid, hvor de er udfordret på deres egen eksistensramme givet af deres forældre, velfærdssamfundet og en verden i hastig forandring?
 
 
I Altingets børne- og ungepolitiske netværk beskæftiger vi os med den politik, de udfordringer og de aktuelle emner, der findes på tværs af børn og ungeområdet. Vi gør det med det formål at bidrage til udvikling og fornyelse af de indsatser og beslutninger, der tages på området, når vi samler aktører fra den offentlige sektor, civilsamfundet og den private sektor til en åben debat i et lukket og fortroligt rum. Til hvert møde sætter vi et særligt tema for dagen og inviterer en oplægsholder, som vil være med til at danne udgangspunktet for de diskussioner og det arbejde, vi lægger op til med netværket.