Koncert på paletten i Viborg den 10. november 2015 kl. 16.30

En finurlig, forunderlig musikalsk historie fortalt af Carl Quist Møller tilsat et 16 mands stort bigband og yderligere akkompagneret af tegninger som børn og unge fra byens billedskole har kreeret.

Hvordan ser de ud: ’Den labre larve, som elsker honning og sød musik’ og ’Græshoppen Elvin, som har græs allergi’??? Og hvordan lyder de???

Det kan man komme forbi Paletten og se og høre, når entertainer, tegner, musiker og meget mere, Carl Quist Møller, kigger forbi med et helt bigband.

Forud for koncerten har Carl Quist Møller holdt tegneworkshop med 600 børn fra byens skoler – heriblandt alle eleverne på billedskolen – og tegninger fra de workshops vil krydre koncerten undervejs.

Billetpris for børn (under 16 år): 40 kroner inklusive gebyr

Billetpris for voksne: 60 kroner inklusive gebyr

Carl Quist-Møller

har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle. Både som tegner, animator, historiefortæller, kunsthal-udstiller, musiker, skuespiller og forfatter.

Blandt Carl Quist-Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo, men Jungledyret Hugo er ikke det eneste dyr i Carl Quist-Møllers univers. Det indeholder også dyr som Ællingen Ægir der opfandt rap-musikken, Dovendyret Erna som fødte verdens første sovedyr, Elefanten med den slatne snabel, og Rigshospitalets maskot Rigo der hjælper de syge børn gennem en svær tid.

Aarhus Jazz Orchestra

regnes for et af Europas førende, professionelle bigbands, og er med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. Orkestreret spiller omkring 70 koncerter om året, hvoraf en del er målrettet børn og unge. I Aarhus Jazz Orchestra sidder nogle af Danmarks bedste jazzmusikere – flere af dem solister i international klasse.

Arrangør
Workshops og koncerter arrangeres i et samarbejde mellem Musikudvalget under Viborg Kommunes Børnekulturstrategi, Viborg Kommune og Kulturprinsen.