I disse dage er der fuld fart på FUTURAMA rundt omkring i Region Midtjylland. Der bliver både eksperimenteret med futuristiske fremtids-jeg’er og -instrumenter, skøre fortællinger, hjemmelavede kostumer, genanvendelige legehuse og byggelaboratorium.

Alt sammen med fokus på brugen af rest- og genbrugsmaterialer og med udgangspunkt i ideerne og tankerne fra de deltagende SFO-børn, der er med til at skabe forløbet sammen med deres pædagoger og en tværfaglig kunstnerduo. Duoen består af en kunstner (skuespiller, musiker, performancekunstner, billedkunstner etc.) og en med arkitekt/byggedesignsbaggrund.

I FUTURAMA er der nemlig fokus på eksperimenter for både børn og voksne. For selvom det kan være nervepirrende at kaste sig ud på det dybe, kreative vand, når man ikke helt ved, hvad det skal ende med, så kan der ske noget særligt, hvis vi får lov til at eksperimentere og være sammen i den æstetiske proces.

Det kan du bl.a. læse mere om i Viborg Stifts Folkeblad, der har været på besøg i FUTURAMA-værkstedet hos Nordre SFO i Viborg:

Kunsten stiger på Nordre: Børn giver bud på fremtiden

LÆS MERE OM FUTURAMA HER