Gratis design og arkitekturworkshop for hele familien

Spaces of Tomorrow – fremtidens byer og lokalsamfund
Lørdag d. 2. september 2023
Sejrøgade 1, Grønningen, 8000 Aarhus C

Kunne I tænkte jer at lære mere om bæredygtighed, arkitektur og design, og hvordan fremtidens bæredygtige byer egentlig kan se ud? Så kom og lad børnene dykke ned i arkitekturens værktøjskasse, så de kan skabe deres egne drømme og forestillinger for fremtiden!

Studio Rumgehør, Kulturprinsen og Teatret Svalegangen inviterer, som en del af United Change 2023, til en åben design og arkitektur workshop fyldt med leg, læring og kreativitet for børn og unge.

Gennem kreative og arkitektoniske eksperimenter fortolker vi i fællesskab verdensmål 11 “bæredygtige byer og lokalsamfund”. Her bliver leg med materialer, værktøjer og kreative øvelser sat på programmet, når børn og unge i alle aldre får muligheden for at komme med deres kreative bud på Aarhus byudvikling.

Deltagelse er gratis og programmet er åbent hele dagen, så kom forbi og slip fantasien løs – alle er velkomne!

PROGRAM:
09.00 – 10.00: Fælles morgenmad
10.00 – 15.00: Workshops for børn og unge med lokale arkitekter og Kulturprinsen
15.00 – 16.30: Fernisering og minipizzaer

Om Spaces of Tomorrow:
Spaces of Tomorrow er et projekt, der arbejder for at skabe liv, leg og kreativitet for børn i lokalsamfundet gennem workshops om bæredygtige fremtidsbyer. Projektet inddrager børn i designprocessen og giver dem mulighed for at udtrykke deres egne ideer og synspunkter og opfordre dem til at tænke kreativt og innovativt for at løse fremtidens udfordringer. Projektet er et samarbejde mellem Tegnestuen Rumgehør, Kulturprinsen – udviklingscenter for børne- og ungekultur, og Teateret Svalegangen, støttet af Nordea fonden.

Find mere information om Spaces of Tomorrow og United Change her:

FUTURAMA: SPACES OF TOMORROW  — United Change