Snapsting for Børn – European Playground afsluttes traditionen tro med en stor børnekoncert på Domkirkepladsen. Her kan man i år opleve Sigurd Barrett for fuld udblæsning. Han tager nemlig det 18 mand store Aarhus Jazz Orchestra med på scenen!

I efteråret 2016 havde Sigurd Barrett premiere med sit hidtil mest ambitiøse projekt: Sigurd fortæller Danmarkshistorien. Et værk der både består af bøger, sange, spil, små historiske film, undervisningsmateriale til skolerne og meget mere. Nu tilføjer han en ny dimension, for til koncerten i Viborg får man for første gang mulighed for at høre musikken fra Danmarkshistorien udsat for et stort bigband!

’De historier, vi fortæller om os selv, definerer, hvem vi er. Og i en tid, hvor vi bombarderes med informationer, har vi som land mere end nogensinde brug for at få rodfæstet vores historie. For at forstå, hvordan vores samfund har udviklet sig og hvad der er forudsætningen for, at vi er de mennesker, som vi er i dag’.

Sådan lyder grundpræmissen for Sigurd Barretts største projekt nogensinde, som han kalder Sigurd fortæller Danmarkshistorie, og som nu for første gang kan opleves tilsat bigbandet: Aarhus Jazz Orchestra.

 

Gratis koncert – Sigurd fortæller Danmarkshistorien & Aarhus Jazz Orchestra
Lørdag 24/6 kl. 11-12 på Domkirkepladsen

Læs mere om Snapsting for Børn her.