Kender du Marie, vores nye Kulturprinsesse, der bl.a. skal varetage vores Kunstnerbank?

Ellers kan du hilse på hende lige her:

Mit navn er Marie Grønbæk Bjerregaard, jeg er 37 år og er født og opvokset i Viborg. Privat er jeg gift med René, og sammen har vi Nova på 8 år og Huxi på 5 år.

Min baggrund er som lærer, hvor jeg igennem 10 år har arbejdet på forskellige fri- og efterskoler. De sidste to år har jeg arbejdet fuldtid på min kunst, som også altid har været min passion ved siden af arbejdet.

Derfor glæder det mig at kunne kombinere disse to verdener i mit arbejde på Kulturprinsen, hvor jeg håber at kunne bidrage med et fagligt perspektiv samt masser af lyst til at facilitere børn og unges møde med kunst og kultur.

Jeg glæder mig til samarbejdet og til at møde mange af jer derude!