[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

I 2017 fejrer vi 500 året for reformationen
Den 1. marts fik Viborg som den eneste danske by besøg af ’den Europæiske Reformationsstafet’, og i den anledning blev Domkirkepladsen forvandlet til en markedsplads, der summede af liv og aktiviteter for børn i alle aldre. Kulturprinsen er så glad for alle de børn, der mødte op med flotte keramik roser og egeblade til egetræsporten – Vi havde en fantastisk dag og siger tak til alle børnene for deres fine bidrag!

[/fullwidth_text] [spb_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=VkoFW2mb2S8″ full_width=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vil I være med?
Det var sådan en stor succes, at vi har bestemt os for at sætte egetræsporten op igen til ‘Snapsting for Børn’ i uge 25 – så I har stadig mulighed for at deltage i projektet ’Luther roser og ege ønsker’ og bidrage til udsmykningen af den 4 meter høj egetræsport.

Læs mere om projektet på KLC her.

Inspirationsmateriale
I forbindelse med projektet udviklede Kulturprinsen et inspirationsmateriale, hvor børn i alderen 3-9 år kunne lærer om Martin Luther og symboler. Du har stadig mulighed for at hente inspirationsmaterialet her og se instruktionsvideoen her.

[/fullwidth_text] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [sf_gallery gallery_id=”2169″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]