[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Tusind tak for et fantastisk Snapsting for Børn!

Snapsting for Børn 2016 er nu slut og sommerferien har meldt sin ankomst. Vi vil gerne sige til alle, der var med til at skabe oplevelser, alle, der deltog på Borgvold og alle de mange hjælpende hænder.
Vi har nydt hver en dag og hver en time, vi har hygget os med lyden af børnenes sang og grin, og glade for den store fordybelse og koncentration, der har været på de mange workshops.
For at tiden ikke skal føles så lang, har vi samlet et lille galleri fra årets Snapsting for Børn. Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi endnu en gang vil tilbyde lærerige workshops og sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

Se filmene fra dette års Snapsting på vores: Youtube kanal

Vi ønsker alle en god sommer og håber vi ses til Snapsting for Børn i 2017…

[/fullwidth_text] [sf_gallery title=”Billedgalleri” gallery_id=”1231″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”no” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_video title=”Følg os på vores youtube-kanal” link=”https://www.youtube.com/watch?v=ut2ZcbkXFVI” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Følg os på vores youtube-kanal” link=”https://www.youtube.com/watch?v=T10BNmA-kvY” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”] [fullwidth_text title=”Kort de mange skoler og daginstitutioner, der har deltaget i årets Snapsting for Børn 2016.” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/fullwidth_text] [fullwidth_text title=”Projektet er støttet af” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

AARHUS2017_logo_DK_RGB_Light-blue

kunstfonden_logo_small_jpg

[/fullwidth_text]