FOTO: SANGENS HUS

Kulturprinsen er i fuld gang med at forberede et nyt, landsdækkende projekt, Lege-kunst, hvor vi skal arbejde med leg, kunst, dannelse og de nye pædagogiske læreplaner for dagtilbud.

I denne uge har vi afholdt inspirationsmøde med Thomas Späth fra Sangens Hus i Herning. Sangens Hus har i de seneste år med det landsdækkende projekt Sangglad iværksat den hidtil største indsats for sang på dagtilbudsområdet.

Sangglad er for daginstitutioner, som ønsker at give sangen en helt central plads i børnenes dagligdag, og som har brug for sangfaglig opbakning for at udvikle og forankre en sangprofil.

Projektet Sangglad etablerer frem til 2020, med støtte fra Nordea-fonden, 100 certificerede Sangglad-daginstitutioner over hele landet. En Sangglad daginstitution er en institution, hvor personalet kan noget særligt med sang og hvor sang er en integreret del af hverdagen.

Sangglad er udviklet af Sangens Hus i samarbejde med konservatorieuddannede musikpædagoger og pædagoger med mange års erfaring fra arbejde med børn og sang.

Se her denne herlige film, som kan gøre enhver sangglad:

Læs mere om Sangglad her.