Borgvold vil igen i år summe af legende og lærende børn fra 20. – 25. juni 2016, når den gamle park forvandles til et eldorado af aktiviteter for børn, institutioner, skoler og familier.

Programmet offentliggøres 9. majsnapsting.dk og fra 16. maj kan man tilmelde sig nogle af de mange spændende workshops efter først til mølle princippet. Alle workshops er gratis at deltage i.

Husk transportordningen fra B&U der kan betale for jeres buskørsel! TRANSPORTGODTGØRELSE

PROGRAM FOR HELE UGEN
Download samlet ugeplan her

Mandag til torsdag, 20.-23. juni
kl. 9-14: workshops m. tilmelding for skoler, SFO´er og børnehaver. Der vil også være aktiviteter på pladsen, der ikke kræver forudgående tilmelding.

Mandag til onsdag, 20.-22. juni
Kl. 14-19: overtager byens klubber parken med masser af aktiviteter for SFO´er, klubber og familier.

Torsdag 23. juni
kl. 15 er der Sankt Hans for børn og deres familier.

Fredag 24. juni
kl. 9-12: Snubledag for de aller mindste (0-3 år). Her er både workshops m. tilmelding, og aktiviteter der ikke kræver forudgående tilmelding. Både institutioner og private er velkomne.

kl. 13-19 er der Store Legedag med en bred palette af sjove aktiviteter for hele familien – og klubber og SFO´er selvfølgelig også velkomne!

Lørdag 25. juni
kl. 10.30 (Vægtertorvet): Kulturskolens kæmpe Snap Parade rundt i byen. Alle er velkomne til at gå med!

kl. 14.00 (Domkirkepld.): familiekoncert med Aarhus Jazz Orchestra og Sigurd Barrett

Hvem står bag

Snapsting for Børn er et samarbejde mellem Kulturprinsen, Kulturskolen og Viborg Bibliotekerne, med deltagelse og opbakning fra en række af kommunens andre kulturinstitutioner samt læringsinstitutioner såsom Naturskolen, Energimuseet, Viborg Kunsthal, Hvolris Jernalderlandsby, VIA University, Produktionsskolen, Animationsskolen og Asmild Landbrugsskole.

Vi håber at se jer på Borgvold i uge 25!