Forside2020-08-18T15:04:31+02:00
Loading...

Hvem er Kulturprinsen?

Kulturprinsen er et udviklingscenter for børne- og ungekultur, som skaber projekter, opbygger tværgående partnerskaber, netværk og fællesskaber i Danmark og udlandet. Vi er en lokalt forankret selvejende institution i Viborg Kommune med et globalt udsyn.

Med udgangspunkt i FN’s børnekonvention og de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, arbejder Kulturprinsen for at sikre alle børns ret til at møde kunst og kultur i deres hverdag.

Kulturprinsen er et nationalt talerør for børne- og ungekultur, som gennem kunst og kultur vil styrke mod, fantasi, livsduelighed, bæredygtig dannelse, handlelyst og kulturel identitet hos børn og unge.

Læs mere her

Kulturprinsens projekter

LEGEKUNST

Kunst og kultur i de yngstes hverdag. Et landsdækkende projekt for de 0 – 6 årige.

Læs mere her

NORDLYS

Håb for en mere bæredygtig fremtid for børn og unge i hele Region Midtjylland.

Læs mere her

ART EQUAL

Kunst og kultur fra en tidlig alder kan styrke børn i særligt udsatte positioner.

Læs mere her

SANGE TIL VERDEN

En sanseliggørelse af FN’s 17 Verdensmål i børnehøjde gennem musik og kreative værksteder.

Læs mere her

Nyheder fra Kulturprinsen

Følg Kulturprinsen på Facebook

Du kan stadig nå at være med, når Netværket BUM og Kulturprinsen inviterer til:

BUM Konferencen 2020: Verdensmål er vel ingen kunst? Om kunst, natur og Verdensmål i skolen - Mandag d. 5. oktober kl. 9-16, Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers.

Bliv bl.a. klogere på, hvordan magiske fortællinger, musikalske krumspring og jord under neglene kan sanseliggøre FN’s 17 Verdensmål i børnehøjde.

Målgruppen er bl.a. skoleledere, lærere, naturskoler- og vejledere, kultur- og skolekonsulenter, kunstnere og kulturinstitutioner.
Del meget gerne invitationen i dit netværk, så endnu flere kan blive inspireret til at koble kunst, natur og Verdensmål i børnenes hverdag.

Se program og tilmeld dig senest 18. september: bumkultur.dk/bum-konference-2020-verdensmaal-er-vel-ingen-kunst/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Der er begyndelser, der er slutninger, og så er der alt det før, midt imellem og efter og alt det, der bare er i al uendelighed. Tak @insta.blanche, for at hjælpe os alle med forstå verden gennem ord, ordløse tanker, følelser og sansninger gennem års skatkammer af magiske og meningsfulde mellemrum i en verden, der ikke altid giver mening.
#carteblanche #kulturprinsen #viborg #taknemmelighed
... Se mereSe mindre

Se på Facebook