[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Grusgraven i uge 24

Grusgravprojektet er et udviklingsprojekt, der fokuser på brobygning mellem daginstitutioner og skoler igennem kreative processer og det gode møde mellem børn, forældre, pædagoger, lærer og kunstnere. Igennem fælles læringsmetoder og opkvalificering af medarbejdere og kunstnere skal projektet forberede børnenes overgang til skolen og skabe tillid og tryghed. Grusgravprojektet skal styrke, udfordre og give mulighed for nye relationer og varige forandringer i hverdagen mellem såvel børn som voksne i det tværfaglige møde mellem daginstitutionerne og skolerne.

Projektet finder sted i Grusgraven bag Søndre Skole i Viborg i uge 24 og der vil i de indledende uger være kreative forløb med dans, musik, sang og fortælling. Aktiviteterne vil foregå på Dalens daginstitution, Børnehuset Teglgården og Søndre Skole, som deltager i projektet.

 

 

Ekstra materiale

Download AL-model her

Læs mere om kunstnerne og ideen bag Grusgrav-projektet her:

Se flere film og billeder på: Europæiske Kulturbørn eller Kulturprinsens YouTube-kanal.

[/spb_text_block] [sf_gallery gallery_id=”1754″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]