Vision
Gennem børnenes møde i et teaterprojekt med den engelske  gruppe Scarabeus  vil vi forsøge at udvikle de deltagende børns fantasi samt  give dem mere selvtillid og teamspirit.

Projektbeskrivelse
Under en uges workshop vil børnene fra to klasser få mulighed for at afprøve forskellige teknikker til at lave figurer hængende i liner under loftet. Som optakt vil der være fælles opvarmning, som udvikler en teamspirit.  Der vil også blive mulighed for at hænge i kokoner, lavet af stof. I løbet af ugen vil performerne udvikle en enkel koreografi for hver gruppe, som til sidst væves sammen i en fælles fremvisning med lys og musik. Der lægges dog i særlig grad vægt på selve processen.
Projektet er et pilotprojekt, som peger frem mod et større projekt i 2011.

Lærerworkshop
Ugen indledes med en lærerworkshop for de deltagende lærere. Lærerne får dermed mulighed for at afprøve de samme øvelser som børnene. Dermed får de også lejlighed at få indsigt i rækkefølgen , opbygningen og  idéen bag øvelserne.

Målgruppe
Elever fra 4/5 klasse

Deltagere i projektet
Elever og lærere fra Finderuphøj Skole i Viborg

Samarbejdspartnere
Scarabeus er et veletableret, spændende teater, bosiddende i London, som fortrinsvis arbejder med egne æstetiske site-specifikke  forestillinger overalt i verden. Deres `scene` er forskellige spændende  lokaliteter og bygninger,  hvor akrobatiske forestillinger udspiller sig, mens performerne hænger  i liner mellem himmel og jord.
Derudover arbejder de med skoleprojekter og workshops med børn i forskellig alder.